Forskningssupport – Københavns Universitet

Forside > Forskning > Forskningssupport

Saxo-Instituttets forskningssupport

Saxo Forskningssupportteam yder praktisk og administrativ hjælp til forskningsansøgninger, hjemmesider, konferencer og andre arrangementer.

Hvis du har planer om at søge fondsmidler til forskningsprojekter, som du ønsker forankret på Saxo-Instituttet, vil vi opfordre dig til at tage kontakt til instituttets forskningssupportteam vedrørende din ansøgning i meget god tid - gerne 6-12 måneder før den skal indsendes.
Vi opfordrer samtidig til at begynde med at skrive ansøgningen i lige så god tid og til at få feedback på den fra flere sider gennem hele skriveprocessen.
Læs mere om hvordan og hvorfor.

Senest 10 uger før den pågældende fonds ansøgningsfrist, skal du altid huske at indsende et projektforslag til Saxo Forskningssupportteam.

Aktuelle deadlines for projektforslag

Hvis du påtænker at søge et af nedenstående virkemidler med husning på Saxo-Instituttet, skal du inden den interne deadline fremsende et projektforslag (1-2 sider) til Saxo Support, saxosupport@hum.ku.dk. Saxo Support understøtter også udefrakommende ansøgere, der ønsker ansættelse eller tilknytning til instituttet, hvis det skitserede forskningsprojekt vurderes at kunne bidrage til Saxo-Instituttets forskningsprofil.

 Aktuelle opslag med intern deadline for projektforslag den 28. januar 2019:

Hvis du er interesseret i at ansøge om midler via en fond eller et virkemiddel, som ikke er nævnt, opfordres du også til at kontakte Saxo Support hurtigst muligt.

Læs mere om Saxos interne projektforslag og ansøgningsprocedurer.