Tenna Jensen
Tenna Jensen

Lektor

Medlem af:


  1. Udgivet
  2. Udgivet
  3. Udgivet

    Hurrah for the increasing longevity: feasible strategies to counteract age-related loss of skeletal muscle mass

    Holm, L., Jespersen, Astrid Pernille, Nielsen, Dennis Sandris, Frøst, Michael Bom, Reitelseder, S., Jensen, Tenna, Engelsen, Søren Balling, Kjær, M. & Damsholt, Tine, 2015, I : Scandinavian Journal of Medicine & Science in Sports. 25, 1, s. 1-2 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftLederForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Mad til ældre i Danmark. Mangel og krig i tiden 1892-1945

    Jensen, Tenna, nov. 2014, DanskMadhistorie: Mad i krig og krise. Hellvik, I. (red.). Dansk Landbrugsmuseum: Dansk Landbrugsmuseums Forlag, s. 96-106 10 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

  5. Udgivet

    Food and ageing policy: a case study of the shifting role of food in Danish ageing policy

    Jensen, Tenna, 2019, Food and age in Europe, 1800-2000. Jensen, T., Nyvang, C., Scholliers, P. & Atkins, P. (red.). Routledge, s. 155-166 (Routledge Studies in Modern European History, Bind 65).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Et godt liv for ældre i det sydlige Grønland: et eksplorativt studie af muligheder og udfordringer. Arktisk Aldring rapport nr. 3

    Jensen, Tenna, Schlütter, M., Olsen, M. A. F., Jensen, A., Nørtoft, Kamilla Pernille Johansen, Nielsen, L. O. & Hounsgaard, L., jun. 2018

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  7. Udgivet

    The Consumption of Fats in Denmark 1900-2000: Long term changes in the intake and quality

    Jensen, Tenna, jan. 2013, I : Anthropology of Food. S7, 15 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Food and Age in Europe 1800-2000

    Jensen, Tenna (red.), Nyvang, C. (red.), Scholliers, P. (red.) & Atkins, P. (red.), 2019, Oxon, New York: Routledge. 184 s. (Routledge Studies in Modern European History, Bind 65).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Eating Strategies. An analysis of how frail, home-dwelling older people in Denmark develop strategies to form meaningful eating situations

    Jensen, Tenna, Grønnow, L. C. & Jespersen, Astrid Pernille, 2019, I : Ageing & Society. 39, s. 590-608

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Under udarbejdelse

    Food for older people: A case study of the shifting role of food in Danish ageing policy 1930-1960

    Jensen, Tenna, 2015, (Under udarbejdelse). 10 s.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskning

Forrige 1 2 3 4 Næste

ID: 1210176