Etnologisk Forum 2023

Dekorativt billede

Årets tema er ETNOLOGISKE TRANSFORMATIONER, og vi har et spændende program klar med både oplæg, oplevelser og masser af tid til at mødes og snakke. Med årets tema udforsker vi, hvordan verden og vores syn på den ændrer sig.

Vi vil stille skarpt på transformationer, hvor tilstande gennemgår forandringer mod noget nyt og anderledes end udgangspunktet. Det kan være en forandring i opfattelser af meningen med tilværelsen, vores syn på andre mennesker, byrummet eller vores egne kroppe. Vi vil gerne blive klogere på, hvordan etnologien og beslægtede fagområder bidrager med ny viden om verdens forandringer og omskiftelige livsomstændigheder. Læs mere i programmet her, hvor du også kan se alle oplægsholderne!

Etnologisk Forum foregår i år fredag d. 6. oktober hos Mellemfolkeligt Samvirke på Nørrebro i lokalet "Community Hall". Vi starter kl. 9 og slutter af med en hyggelig fredagsbar. Billetten koster 250 kr., og det inkluderer en hel dag med oplæg, dejligt fagligt samvær og en god frokost. Vi har i år lavet en nedsat pris på 200 kr. for studerende og folk uden for arbejdsmarkedet.

Køb billet lige her: https://eventsignup.ku.dk/etnologiskforum2023

Følg med på Facebook, hvor vi løbende fortæller mere om alle oplæg: https://www.facebook.com/events/281193274388648/

Vi glæder os så meget til at se jer - både etnologer og alle andre, som har lyst til at være med!

 

OM ETNOLOGISK FORUM OG ALUMNENETVÆRKET FOR ETNOLOGI

Etnologisk Forum er et årligt tilbagevendende seminar, hvor etnologer mødes til socialt og fagligt samvær, udveksling og inspiration. Arrangementet henvender sig til alle med baggrund i og interesse for etnologi og andre kvalitative og kulturvidenskabelige studier. Etnologisk Forum er uafhængig af teoretiske skoler og har en åben tilgang til etnologien som praktisk og fagligt felt.

Alumnenetværket for Etnologi er åbent for alle tidligere og nuværende studerende med en grad i Europæisk Etnologi. Det er primært ved Etnologisk Forum, altid den første fredag i oktober, vi samles og diskuterer fagets muligheder og udfordringer samt møder såvel nye som tidligere studerende.


Er du ikke allerede medlem af Alumnenetværket for Etnologi så meld dig ind her