Kulsyre maceration eller gæring af hele klaser

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

Standard

Kulsyre maceration eller gæring af hele klaser. / Toldam-Andersen, Torben.

I: Vinpressen, Bind 29, Nr. 5, 2021, s. 13-17.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

Harvard

Toldam-Andersen, T 2021, 'Kulsyre maceration eller gæring af hele klaser', Vinpressen, bind 29, nr. 5, s. 13-17.

APA

Toldam-Andersen, T. (2021). Kulsyre maceration eller gæring af hele klaser. Vinpressen, 29(5), 13-17.

Vancouver

Toldam-Andersen T. Kulsyre maceration eller gæring af hele klaser. Vinpressen. 2021;29(5):13-17.

Author

Toldam-Andersen, Torben. / Kulsyre maceration eller gæring af hele klaser. I: Vinpressen. 2021 ; Bind 29, Nr. 5. s. 13-17.

Bibtex

@article{65ec197d155e41359d342984844682f1,
title = "Kulsyre maceration eller g{\ae}ring af hele klaser",
keywords = "Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, Helklase fermentering, Kulsyre maceration",
author = "Torben Toldam-Andersen",
year = "2021",
language = "Dansk",
volume = "29",
pages = "13--17",
journal = "Vinpressen",
issn = "1600-1362",
number = "5",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Kulsyre maceration eller gæring af hele klaser

AU - Toldam-Andersen, Torben

PY - 2021

Y1 - 2021

KW - Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet

KW - Helklase fermentering

KW - Kulsyre maceration

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 29

SP - 13

EP - 17

JO - Vinpressen

JF - Vinpressen

SN - 1600-1362

IS - 5

ER -

ID: 302548603