Attraktioner og relationer - en landskabelig strategi for Øresundsregionen

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Standard

Attraktioner og relationer - en landskabelig strategi for Øresundsregionen. / Petersen, Rikke Munck.

I: Landskab, Bind 6, 2000, s. 162-164.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Harvard

Petersen, RM 2000, 'Attraktioner og relationer - en landskabelig strategi for Øresundsregionen', Landskab, bind 6, s. 162-164.

APA

Petersen, R. M. (2000). Attraktioner og relationer - en landskabelig strategi for Øresundsregionen. Landskab, 6, 162-164.

Vancouver

Petersen RM. Attraktioner og relationer - en landskabelig strategi for Øresundsregionen. Landskab. 2000;6:162-164.

Author

Petersen, Rikke Munck. / Attraktioner og relationer - en landskabelig strategi for Øresundsregionen. I: Landskab. 2000 ; Bind 6. s. 162-164.

Bibtex

@article{47d0fee09e554c4f828014714ef1f225,
title = "Attraktioner og relationer - en landskabelig strategi for {\O}resundsregionen",
abstract = "Artiklen beskriver afgangsprojekt fra Kunstakademiets Arkitektskole, hvor der udvikles en strategi for rumlig og landskabelig udvikling af {\O}resundsregionen. Indeholder et katalog og eksemplificering af to indsatsomr{\aa}der, der anvender strategien til konkret stedsforankret forslag ved Niv{\aa} og Landskrona. Fokus er sammenh{\ae}ng mellem stedsspecifik analyse og forslag for udvikling af identitet med afs{\ae}t og styrkelse af forskelle p{\aa} tv{\ae}rs af {\O}resund. Projektet arbejder samtidigt metodisk refleksivt og ekspliciterer metode til stedsbaseret formgivning/design. Projektet blev tildelt Vola legat.",
keywords = "Det tidligere LIFE, strategisk planl{\ae}gning, landskabsplanl{\ae}gning, landskabsarkitektur, stedsbaseret design, Identitet, {\O}resundsregionen",
author = "Petersen, {Rikke Munck}",
note = "Registreret i KADK forskningsdatabase under Munck Petersen, Rikke",
year = "2000",
language = "Dansk",
volume = "6",
pages = "162--164",
journal = "Landskab",
issn = "0023-8066",
publisher = "Arkitektens Forlag",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Attraktioner og relationer - en landskabelig strategi for Øresundsregionen

AU - Petersen, Rikke Munck

N1 - Registreret i KADK forskningsdatabase under Munck Petersen, Rikke

PY - 2000

Y1 - 2000

N2 - Artiklen beskriver afgangsprojekt fra Kunstakademiets Arkitektskole, hvor der udvikles en strategi for rumlig og landskabelig udvikling af Øresundsregionen. Indeholder et katalog og eksemplificering af to indsatsområder, der anvender strategien til konkret stedsforankret forslag ved Nivå og Landskrona. Fokus er sammenhæng mellem stedsspecifik analyse og forslag for udvikling af identitet med afsæt og styrkelse af forskelle på tværs af Øresund. Projektet arbejder samtidigt metodisk refleksivt og ekspliciterer metode til stedsbaseret formgivning/design. Projektet blev tildelt Vola legat.

AB - Artiklen beskriver afgangsprojekt fra Kunstakademiets Arkitektskole, hvor der udvikles en strategi for rumlig og landskabelig udvikling af Øresundsregionen. Indeholder et katalog og eksemplificering af to indsatsområder, der anvender strategien til konkret stedsforankret forslag ved Nivå og Landskrona. Fokus er sammenhæng mellem stedsspecifik analyse og forslag for udvikling af identitet med afsæt og styrkelse af forskelle på tværs af Øresund. Projektet arbejder samtidigt metodisk refleksivt og ekspliciterer metode til stedsbaseret formgivning/design. Projektet blev tildelt Vola legat.

KW - Det tidligere LIFE

KW - strategisk planlægning

KW - landskabsplanlægning

KW - landskabsarkitektur

KW - stedsbaseret design

KW - Identitet

KW - Øresundsregionen

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 6

SP - 162

EP - 164

JO - Landskab

JF - Landskab

SN - 0023-8066

ER -

ID: 165649509