17. december 2015

Signe Mellemgaard kåret som 'Årets underviser' på Etnologi

Signe Mellemgaard

Har muliggjort nysgerrighed
Prisen ’Årets underviser’ på Etnologi for 2015, som uddeles af studerende Fagråd – Etnologen, blev uddelt ved den årlige etnologi-julefrokost den 11. december, og valget faldt på Signe Mellemgaard. Etnologen giver følgende begrundelse for valget:

- Signe Mellemgaard har vist sig som en underviser med en enorm mængde overskud og engagement. I løbet af det seneste semester har hun skabt en tryghed i sin undervisning, der har muliggjort nysgerrighed, undrende spørgsmål og en iver efter at lære mere.

Glad og overrasket prismodtager
- Jeg er virkelig overrasket og meget glad for prisen.  I det seneste semester er jeg trådt ind for at fylde nogle huller i undervisningsplanen for førsteåret på Etnologi, og jeg har brugt lejligheden til at prøve nogle greb af, som jeg lærte, da jeg i foråret var adjunktvejleder. Det har været sjovt og helt fantastisk at undervise et hold, der er så fuldt af engagement og gåpåmod. De har taget virkelig fint imod de ting, vi har udsat dem for, og lader til at være rigtigt gode til at arbejde sammen, siger Signe Mellemgaard

Om Signe Mellemgaard
Signe Mellemgaard er studieleder på Saxo-Instituttet og fagkoordinator på faget Etnologi. Hun forsker blandt andet i forskellige kulturhistoriske temaer og etnologiens teoretiske og metodiske problemer.