Nye videnskabelige vinkler på coronakrisen

Den 11. marts, hvor hele landet lukkede ned pga. covid-19, er på én og samme tid virkelig kort og virkelig lang tid siden. Mange af os går stadig med spørgsmål til covid-19, og endnu flere synes at have svært ved at danne sig et overblik over, hvad der sker på den konstant foranderlige corona-front. Kan du nikke genkendende til det?

Så vær med, når Videnskabernes Selskab sender LIVE den 22. juni, hvor 10 førende forskere kommer med nye, spændende videnskabelige vinkler på coronakrisen og dens betydning for os som mennesker og som samfund – og ikke mindst fremtiden for det hele.

De 10 forskere er fordelt på vidt forskellige områder inden for både humaniora og natur- og samfundsvidenskaben, og i deres oplæg vil der blive talt om alt fra virusbekæmpelse og misinformation til adfærdsændringsmønstre og etiske overvejelser om overlevelse.

Moderator på dagen er professor Marie-Louise Nosch.

Praktiske oplysninger

Det livecastede symposium finder sted den 22/6. Første del foregår kl. 16-18, anden del kl. 19-21.

Hvordan kan man se med?

Oplæggene filmes og sendes LIVE på www.royalacademy.dk og på Videnskabernes Selskabs Facebook-side.

Kan man se oplæggene på et andet tidspunkt?

De individuelle oplæg vil blive lagt på Selskabets YouTube-kanal kort efter.

Kan man stille spørgsmål?

Ja, man kan skrive en mail til kdvs@royalacademy.dk.

Forskerne vil dagen efter foredragene svare på udvalgte spørgsmål. Nogle spørgsmål og svar bliver offentliggjort på www.royalacademy.dk.

Skal man tilmelde sig?

Online-deltagelse er selvfølgelig gratis, og tilmelding er ikke nødvendig. Faktisk skal du jo ikke engang møde op – du skal bare tænde computeren!

Se programmet