Forslag til to meget forskellige middage
Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceeding › Book chapter › Research
Standard
Forslag til to meget forskellige middage. / Petersen, Erik Brinch; Carstens, Anne Marie.
Himmelsk vin - jordisk føde. Historiske smagsprøver. København : Christian Ejlers, 1997. p. 197-209.Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceeding › Book chapter › Research
Harvard
Petersen, EB & Carstens, AM 1997, Forslag til to meget forskellige middage. in Himmelsk vin - jordisk føde. Historiske smagsprøver. Christian Ejlers, København, pp. 197-209.
APA
Petersen, E. B., & Carstens, A. M. (1997). Forslag til to meget forskellige middage. In Himmelsk vin - jordisk føde. Historiske smagsprøver (pp. 197-209). Christian Ejlers.
Vancouver
Petersen EB, Carstens AM. Forslag til to meget forskellige middage. In Himmelsk vin - jordisk føde. Historiske smagsprøver. København: Christian Ejlers. 1997. p. 197-209
Author
Bibtex
@inbook{7513da2074cb11dbbee902004c4f4f50,
title = "Forslag til to meget forskellige middage",
abstract = "Ark{\ae}ologi, mad",
author = "Petersen, {Erik Brinch} and Carstens, {Anne Marie}",
year = "1997",
language = "English",
pages = "197--209",
booktitle = "Himmelsk vin - jordisk f{\o}de. Historiske smagspr{\o}ver",
publisher = "Christian Ejlers",
}
RIS
TY - CHAP
T1 - Forslag til to meget forskellige middage
AU - Petersen, Erik Brinch
AU - Carstens, Anne Marie
PY - 1997
Y1 - 1997
N2 - Arkæologi, mad
AB - Arkæologi, mad
M3 - Book chapter
SP - 197
EP - 209
BT - Himmelsk vin - jordisk føde. Historiske smagsprøver
PB - Christian Ejlers
CY - København
ER -
ID: 231798