Katrine Syppli Kohl

Katrine Syppli Kohl

Postdoc

Aktuel forskning

I Boundary Work projektet undersøger vi nye grænseflader mellem flygtninge, frivillige og kommuner i en selvforsørgelses- og hjemrejsekontekst. Projektet gennemføres i samarbejde med PH Absalon, Dansk Røde Kors og Dansk Flygtningehjælp.

Primære forskningsområder

Velfærdsstatens system/klientmøder med sårbare og udsatte borgere og ikke-borgere. Danmarks håndtering af flygtninge og asylansøgere, herunder på de danske asylcentre og udrejsecentre. Dansk udvælgelse af kvoteflygtninge til genbosætning.

Undervisnings- og vejledningsområder

Forvaltning af flygtninge og asylansøgere, udvælgelse af kvoteflygtninge til genbosætning, aktivering af asylansøgere på danske asylcentre; migration management; Foucault, Goffman. Kvalitative undersøgelser af system/klient-møder.

Interesseområder

Styrings- og ledelsesproblematikker og strategier, migration, religion, flygtninge, minoriteter generelt, herunder etnicitet, nationalisme, integration; udvælgelse af kvoteflygtninge til genbosætning i Danmark; migration management; Foucault, Goffman. Kvalitative undersøgelser af system/klient-møder, mm. 

ID: 21919747