Formidling og pressekontakt – Københavns Universitet

Forside > Forskning > Forskningssupport > Formidling og presseko...

Formidling og pressekontakt

Saxo Forskningssupportteam bidrager til at skabe opmærksomhed omkring instituttets projekter.

Annoncering af projekt
Hvis du opnår en bevilling, bedes du hurtigst muligt kontakte os angående annoncering af projektet: Som udgangspunkt vil Saxo Forskningssupportteam præsentere alle projekter under nyheder på Saxo-Instituttets hjemmeside og i vores ugentlige nyhedsbrev Saxo-Nyt (der bliver rundsendt til alle medarbejdere på instituttet). Derudover kan vi hjælpe med at skrive pressemeddelelser eller lave interviewaftaler i forbindelse med annoncering af projekter (gælder primært større kollektive projekter).

Presseaktivitet
Projektet skulle gerne medføre nye spændende indsigter, som den brede befolkning kan have glæde og nytte af at høre om. Saxo Forskningssupportteam kan hjælpe dig med at få formidlet din viden gennem pressemeddelelser, kronikker, interview med videre, og vi yder råd og vejledning om pressehåndtering.

Kontakt Lene Raben-Levetzau eller saxosupport@hum.ku.dk for et kort møde med henblik på afklaring af muligheder for mediedækning.