Fødevareforbrug i Danmark i det 20.århundrede: Tre perspektiver på fødevareforbrugets langsigtede udvikling
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Ph.d.-afhandling › Forskning
Standard
Fødevareforbrug i Danmark i det 20.århundrede : Tre perspektiver på fødevareforbrugets langsigtede udvikling. / Jensen, Tenna.
København : Det Humanistiske Fakultet, Københavns Universitet, 2011. 236 s.Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Ph.d.-afhandling › Forskning
Harvard
Jensen, T 2011, Fødevareforbrug i Danmark i det 20.århundrede: Tre perspektiver på fødevareforbrugets langsigtede udvikling. Det Humanistiske Fakultet, Københavns Universitet, København.
APA
Jensen, T. (2011). Fødevareforbrug i Danmark i det 20.århundrede: Tre perspektiver på fødevareforbrugets langsigtede udvikling. Det Humanistiske Fakultet, Københavns Universitet.
Vancouver
Jensen T. Fødevareforbrug i Danmark i det 20.århundrede: Tre perspektiver på fødevareforbrugets langsigtede udvikling. København: Det Humanistiske Fakultet, Københavns Universitet, 2011. 236 s.
Author
Bibtex
@phdthesis{c1e90cc46a544f4d9920cf81b6c60d17,
title = "F{\o}devareforbrug i Danmark i det 20.{\aa}rhundrede: Tre perspektiver p{\aa} f{\o}devareforbrugets langsigtede udvikling",
keywords = "Det Humanistiske Fakultet, Danmark, F{\o}devarforbrug, 20. {\aa}rhundrede",
author = "Tenna Jensen",
year = "2011",
language = "Dansk",
publisher = "Det Humanistiske Fakultet, K{\o}benhavns Universitet",
address = "Danmark",
}
RIS
TY - BOOK
T1 - Fødevareforbrug i Danmark i det 20.århundrede
T2 - Tre perspektiver på fødevareforbrugets langsigtede udvikling
AU - Jensen, Tenna
PY - 2011
Y1 - 2011
KW - Det Humanistiske Fakultet
KW - Danmark
KW - Fødevarforbrug
KW - 20. århundrede
M3 - Ph.d.-afhandling
BT - Fødevareforbrug i Danmark i det 20.århundrede
PB - Det Humanistiske Fakultet, Københavns Universitet
CY - København
ER -
ID: 33769195